Over Online Marketing Vacatures

Over Online Marketing Vacatures

Over Online Marketing Vacatures

Missie

Online Marketing Vacatures is opgericht om een platform te bieden waarop alle online marketing vacatures samenkomen. Onze missie is om een omgeving te zijn waar werkzoekenden en werkgevers bij elkaar komen. Hierin willen wij bemiddelen in een juiste match voor beide partijen.

Het team

Het team van Online Marketing Vacatures bestaat uit ervaren online marketeers die gespecialiseerd zijn in onder andere: SEO, SEA, e-mail, content en social media marketing. Hierdoor weet het team traffic te genereren met de juiste doelgroep. 

Dit zijn onze taken:

- Werknemers helpen bij het vinden van een passende vaste of interim-functie bij de juiste werkgever. Dit doen wij door de werkzoekende online marketeers duidelijke informatie te bieden over de verschillende werkgevers. Daarnaast willen wij de werkzoekenden steunen in hun zoektocht door relevante informatie te bieden over het vinden van een baan. 

- Werkgevers assisteren bij het vinden van de juiste specialistische kandidaat. Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat ons platform gebruiksvriendelijk is. Kandidaten kunnen op een efficiënte en passende manier solliciteren op de gewenste functie. 

Zoek vacaturesPlaats een vacature

Vragen / PR

Vragen / PR

Vragen / PR

Heb je vragen voor onze organisatie?
Stuur een e-mail naar: 'info@onlinemarketingvacatures.com'

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht veld

Vind je nieuwe online marketing droombaan

Registreer je nu en maak een nieuwe stap in je carrière!

Registreren