20 jun. 2023, 14:23

Dé leukste marketing podcasts voor je vakantie

Dé leukste marketing podcasts voor je vakantie

Stel je dit eens voor: je ligt op het strand met een zachte bries en het rustgevende geluid van golven die tegen de kust slaan. Het is de perfecte vakantie, een ontsnapping aan de dagelijkse sleur en een kans om op te laden. Maar wat als je tijdens dit moment ook nog eens je ondernemersgeest kan oppeppen en je kennis van online marketing kunt vergroten? Welkom in de wereld van online marketing podcasts!

In deze blog stel ik een aantal online marketing podcasts voor die je kunt luisteren tijdens je vakantie. Maak je klaar om je volledige potentieel als online marketeer te onthullen, je vakantie te voorzien van motivatie en terug te keren van je vakantie gewapend met nieuwe inzichten.

Dus pak je koptelefoon en zonnebrandcrème in en bereid je voor op een duik in de wereld van online marketing podcasts. Maak je klaar om geïnspireerd te worden als nooit tevoren!

1. Marketing School

    Deze podcast wordt geleid door Neil Patel en Eric Siu. In de podcasts worden tips en tricks uitgelegd over SEO, content marketing en nog veel meer online marketing onderwerpen. De podcasten zijn 10-minuten lang. Perfect voor wanneer je je klaarmaakt om eropuit te gaan!

    Luister de podcast hier: Marketing School

    2. Online Marketing Made Easy

      In deze podcast neemt Amy Porterfield je mee door de wereld van online marketing. Als je op zoek bent naar een podcast die praktische tips geeft en je motiveert, ben je bij online marketing made easy op de goede plek! In deze podcast krijg je tips over de ins en outs van online marketing.

      Luister de podcast hier: Online Marketing Made Easy

      3. CMOtalk

        Wil je de geheimen achter indrukwekkende marketingcampagnes leren kennen? Dan is deze podcast zeker iets voor jou. Klaas Weima gaat in gesprek met verschillende Chief Marketing Officers van succesvolle bedrijven. Leer meer over de geheime wapens van Chief Marketing Officers, digitale transformatie en je merk opbouwen.

        Luister de podcast hier: CMOtalk

        4. SEO Podcast

          Wil jij meer leren over hoe je SEO het beste kan inzetten om je online zichtbaarheid te verbeteren? Dan is de SEO Podcast een must op je luisterlijst. In deze podcast leer je de nieuwste SEO hacks door een no-nonsense en nuchtere aanpak.

          Luister de podcast hier: SEO Podcast

          5. The Brief

            In deze podcast ontleden Gerben en Charlotte verschillende merken en bespreken marketing nieuws. Elke aflevering hebben zij een gast waarmee ze nieuwe perspectieven bieden over marketing. Wil je meer weten over merken, marketing en content? Dan is dit de podcast voor jou!

            Luister de podcast hier: The Brief

            Of je nu ontsnapt op het strand, in de natuur wandelt of gewoon geniet van je vrije tijd, met een koptelefoon en deze podcasts heb je de perfecte formule om je te laten inspireren. Maak van je vakantie een periode van groei en vernieuwing. Of je nu een ervaren marketeer bent of net begint, deze podcasts zullen je zeker waardevolle kennis meegeven. Geniet van je vakantie en laat deze podcasts je begeleiden tijdens je reis naar online marketing succes!

            Lees hier verder

            Het laatste nieuws

            Hoe presenteer je data aan jouw leidinggevende?

            Hoe presenteer je data aan jouw leidinggevende?

            Data helpt leidinggevenden om weloverwogen beslissingen te nemen. Echter, het effectief presenteren van data aan leidinggevenden is een kunst op zich. In dit artikel zullen we verkennen hoe je data kunt presenteren aan jouw leidinggevende op een manier die impact heeft en tot actie leidt.

            Waar is ChatGPT goed in en wat niet binnen jouw contentstrategie?

            Waar is ChatGPT goed in en wat niet binnen jouw contentstrategie?

            Mensen gooien tegenwoordig tientallen posts per week op hun social media, zowel bedrijven als individuen. Hoe heb je daar tijd voor? ChatGPT kan daar een antwoord voor zijn. Om tegenwoordig bij te blijven moet je als marketeer wel een expert zijn met ChatGPT.

            Hoe meet je brand-marketing campagnes?

            Hoe meet je brand-marketing campagnes?

            Als marketeer wil je het liefst alles kunnen meten, zo weet jij ook of jij je werk goed doet. Maar hoe meet je eigenlijk de effectiviteit van je brand-marketing campagnes? Wij vertellen je het!

            Word gevonden door topwerkgevers

            Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

            Upload CV