21 dec. 2023, 13:32

De 8 leukste online marketing blogs

De 8 leukste online marketing blogs

Om 2024 te beginnen met nieuwe inspiratie, zochten wij de 8 leukste online marketing blogs uit voor jullie. De blogs zijn geschreven in het nederlands of Engels en gaan over verschillende aspecten binnen online marketing.

1. Frankwatching

Als eerste zijn de blogs van Frankwatching. De blogs zijn allemaal geschreven door professionals, goed te vertrouwen dus! Daarnaast schrijven ze over alle onderwerpen die je je maar kunt bedenken. Je zult dus altijd je antwoord vinden.

2. HubSpot

    HubSpot is een van de grootste namen in de marketingwereld. Tussen hun blogs vind je een goede balans van analytisch en vermaak. Ze hebben veel blogs met lijstjes, daar zijn ze gek op. Maar je kunt erop vertrouwen dat de lijstjes je zeker op weg helpen!

    3. Marketingfacts

      De blog van Marketingfacts vertelt je over verschillende nationale en internationale marketing trends. De blogs zijn wat luchtiger met humor maar wel met interessante informatie.

      4. MOZ

      Ben je op zoek naar tips voor het SEO optimaliseren van je website? Dan ben je bij de blogs van MOZ aan het juiste adres! De blogs bevatten vele tips om je SEO te verbeteren en om algemeen je online marketing te verbeteren.

      5. Copyblogger

        Wil jij alles uit je content halen? De beste blogs schrijven? Dan is Copyblogger iets voor jou! In de blogs leer je alles over de aandacht trekken van je publiek en klanten naar je website halen met je content.

        6. Duct Tape Marketing

          De blogs van Duct Tape Marketing helpen je bij alle aspecten van een kmo (kleine of middelgrote onderneming). Ze staan vol tips voor marketingstrategieën daarnaast zijn ze ook in de lijst van 100 beste websites voor ondernemers van Forbes benoemd. Aanrader dus!

          7. KISSmetrics

            De KISSmetrics blog gebruikt de insteek “meten is weten”. De blogs helpen je bij het lezen van je marketingresultaten en om deze te verbeteren. KISS staat voor “Keep it stupid simple”. Dit vinden wij ook belangrijk wanneer je naar data kijkt, het is belangrijk maar je moet jezelf er niet in verliezen.

            8. DutchCowboys

              Wil je een break van extreem serieuze blogs? Neem dan een kijkje bij DutchCowboys. Op een luchtige manier brengen zij relevante onderwerpen aan het licht. De speelse manier van schrijven zorgt voor vermaak.

              Bonus: onlinemarketingvacatures.com. Wij van onlinemarketingvacatures.com schrijven natuurlijk ook wekelijks blogs! Neem een kijkje bij onze blogs die gaan over alle aspecten van online marketing.

              Hopelijk kun je met deze blogs een goede start van 2024 maken!


              Lees hier verder

              Het laatste nieuws

              Hoe presenteer je data aan jouw leidinggevende?

              Hoe presenteer je data aan jouw leidinggevende?

              Data helpt leidinggevenden om weloverwogen beslissingen te nemen. Echter, het effectief presenteren van data aan leidinggevenden is een kunst op zich. In dit artikel zullen we verkennen hoe je data kunt presenteren aan jouw leidinggevende op een manier die impact heeft en tot actie leidt.

              Waar is ChatGPT goed in en wat niet binnen jouw contentstrategie?

              Waar is ChatGPT goed in en wat niet binnen jouw contentstrategie?

              Mensen gooien tegenwoordig tientallen posts per week op hun social media, zowel bedrijven als individuen. Hoe heb je daar tijd voor? ChatGPT kan daar een antwoord voor zijn. Om tegenwoordig bij te blijven moet je als marketeer wel een expert zijn met ChatGPT.

              Hoe meet je brand-marketing campagnes?

              Hoe meet je brand-marketing campagnes?

              Als marketeer wil je het liefst alles kunnen meten, zo weet jij ook of jij je werk goed doet. Maar hoe meet je eigenlijk de effectiviteit van je brand-marketing campagnes? Wij vertellen je het!

              Word gevonden door topwerkgevers

              Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

              Upload CV